Skottland

I Skottland lockar de fantastiska vyerna och en utmanande jaktform. Man spanar med kikare och går långa sträckor under större delen av dagen. Kronhjortstroféerna är mindre än på andra platser, men helheten med natur, jakt och ett sagolikt boende.

Jaktresor i Skottland

Information

Till Skottland åker man för de fantastiska vyerna och den krävande jaktformen där vi spanar med kikare och går till fots den övervägande delen av jaktdagen. När det gäller kronhjort finns större troféer på annat håll, men här är det helheten med naturen, jakten, goda vänner och ett sagolikt fint boende med en värd som ser till att vi har det så bra det bara kan bli. När det gäller råbock så finns här en otroligt fin stam som bär ett ansenligt antal medaljbockar.

Här erbjuder vi, på Skotska Höglandet:

  • Kronhjortsjakt
  • Råbocksjakt

Jakten går till så att ni serveras en god frukost och därefter blir ni upphämtade av er lokala guide som tar er med till jaktmarken, oftast ligger den nära och bilresan blir kort vilket är bekvämt och spar tid på morgonen. Därefter väntar den härliga utmaningen med mycket vandring i en miljö som förvisso kan bjuda på tuffa väderförhållanden men som samtidigt ger de mest fantastiska vyer i gengäld. Efter en dag på höglandet så samlas vi åter på kvällen för att avnjuta en god middag tillsammans med likasinnade och dela med oss av våra upplevelser.

Kronhjort- och råbocksjakt

Just nu jobbar vi med uppdateringar av utbudet och priserna. Anmäl ert intresse så skickar vi mer information.

Ja tack, skicka mig mer information!

Maila till info@atlashunting.se och ange det ni är intresserade av, eller ring oss på 0707 – 94 97 46.

Intresseanmälan