Inför din resa

Att resa iväg på jakt

All den jakt vi förmedlar bedrivs ur ett hållbart perspektiv med etik och moral i fokus. Avskjutningen bedrivs på ett kontrollerat sätt, på ”rätt” individer för att göra viltstammarna så starka som möjligt, och för att samtidigt producera de finaste troféerna. Det hade säkerligen inte funnits mycket vilt kvar i de regioner vi arrangerar jakt om det inte vore för just det faktum att jakten utgör möjligheter till sysselsättning och en större inkomst för lokala befolkningen än det köttvärde som vore alternativet. Maten som serveras på våra resor är ofta densamma som jagas under vistelsen eller från en tidigare jakt och kan knappast bli mer närproducerad och miljövänlig.

Om oss

Med många års erfarenhet i branschen har vi valt att fokusera på ett mindre antal resmål där vi ser en större efterfrågan och samtidigt med denna fokusering även lägga till möjligheten för upplevelser som inte innehåller jakt.

Skräddarsytt

Vi skräddarsyr din resa allt efter önskemål. Med referenser från alla jakter vi erbjuder så törs vi garantera att ni får fantastiska minnen med er hem för resten av livet. Vi erbjuder allt från jakter i närliggande länder som tex Polen till mer avlägsna som Afrika och till bergsjakterna i länder du knappt visste att de fanns. Allt med anpassningar till just era önskemål.

Ta med familjen eller utöka er vistelse

Förutom jakten kan vi på ett flertal destinationer erbjuda alternativa upplevelser med både vildmark, upplevelser och kultur för den som så önskar. Ta några dagar före eller efter jakten och se lite mer. Eller varför inte ta med familjen och göra det till en härlig kombinationsresa.

Kvalitet och erfarenhet

Vi kostar på oss att endast erbjuda det bästa i varje land och genre. Vi fokuserar på kvalitet och jobbar därför endast med ett mindre antal bevisat seriösa aktörer i en för många svårmanövrerad djungel av mer eller mindre oseriösa firmor. Vi har erfarenhet och rutin och vet var vi ska erbjuda våra kunder en jakt som garanterat ger 100% kundnöjdhet.

Kostnadsfri rådgivning

Ring oss för kostnadsfri rådgivning. Den bästa rådgivningen blir alltid via samtal eller möten. Hör av er med just era önskemål så rätar vi ut alla frågetecken och hittar den lösning som passar just er.

Varför inte boka själv?

Många är de som lockats att boka själva i tron att det är billigare. Nästan lika många har dessutom blivit lurade på antingen kvalitet, upplevelsen eller pengar. Många betalar alltså mer för en sämre upplevelse. Men visst finns det solskenshistorier också. Alla kan ha turen på sin sida, men vi erbjuder beprövade alternativ.